Moje prvo BlaBlaCar iskustvo: Prvo putnik, a zatim i vozač

Moje prvo BlaBlaCar iskustvo: Prvo putnik, a zatim i vozač

Svoje prvo BlaBlaCar iskustvo doživio je iz nužde – zbog auta na servisu, a svaki sljedeći put prijevoz je dijelio iz užitka putovanja u društvu

Trebam li doista razgovarati cijelo vrijeme tijekom puta? Kakav će biti moj vozač ili suputnici? Što ako dođe do neugodne situacije? – pitanja su koja neke sigurno muče prije nego se odluče rezervirati mjesto ili podijeliti troškove svog putovanja na BlaBlaCaru.

prvo_blablacar_iskustvo

Kako biste manje oklijevali i kako bismo vam dali uvid u to kako je to dijeliti prijevoz pitali smo članove BlaBlaCara da se prisjete i ispričaju nam kako je izgledalo njihovo prvo dijeljenje prijevoza.

Naše članove često tek neke nepredvidive teškoće vezane za putovanja motiviraju da potraže prijevoz na BlaBlaCaru. Prepreke su razne, ali oduševljenje prvim BlaBlacar iskustvom uvijek ostaje u pamćenju te motivira na korištenje BlaBlaCara i u budućnosti, bilo u obliku ponude ili potražnje za prijevozom.

Prenosimo jedno takvo iskustvo, kako kaže, “brbljivog” Stjepana:

– Prvi put sam koristio BlaBlaCar na relaciji Zagreb-Sisak, kada mi je auto bio na servisu. Povezao sam se s jednim IT inžinjerom koji me pomalo sumnjičavo gledao kad sam ušao u njegov auto.

No, budući da mi je “brbljanje” kruh svagdašnji, već smo do Velike Gorice bili duboko u diskusiji o omiljenim glazbenim pravcima, trendovima u IT industriji, recenziji tržišta rada i sličnim temama..

Diskusija je potrajala sve do Siska, tako da je put prošao u tren – opisuje Stjepan svoje prvo dijeljenje prijevoza koje ga je potaklo da postane ne samo redoviti korisnik nego i promicatelj BlaBlaCara:

–  Odlično prvo BlaBlaCar iskustvo me potaknulo da nudim prijevoz svima putem BlaBlaCar servisa kada putujem  u razne krajeve lijepe naše. Kako bi potencijalnim susputnicima bilo još ugodnije i lakše pronaći moj auto, nabavio sam i službenu naljepnicu koja krasi stražnja vrata mog limenog ljubimca.

Budući da je Stjepanova biografija na BlaBlaCaru ‘Vozi sigurno, stigni sretno i zabavi se usput’ sigurni smo da je potražnja za mjestima u njegovom automobilu velika :)

Želite podijeliti s nama svoje prvo BlaBlaCar iskustvo? Javite nam se na [email protected] i opišite ga (dodajte i svoju adresu da vam zahvalimo poklon-paketom ;)).

Ponudi slobodna mjesta Pronađi prijevoz

Find out more about

Zajednica

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride