Moje prvo BlaBlaCar iskustvo: Dijeljenjem prijevoza do prijateljstva

Moje prvo BlaBlaCar iskustvo: Dijeljenjem prijevoza do prijateljstva

Nakon prvog iskustva s dijeljenjem prijevoza na BlaBlaCaru Dijana priznaje da je to za nju puno više od putovanja

Trebam li doista razgovarati cijelo vrijeme tijekom puta? Kakav će biti moj vozač ili suputnici? Što ako dođe do neugodne situacije? – pitanja su koja neke sigurno muče prije nego se odluče rezervirati mjesto ili podijeliti troškove svog putovanja na BlaBlaCaru.

prvo_blablacar_iskustvo

Kako biste manje oklijevali i kako bismo vam dali uvid u to kako je to dijeliti prijevoz pitali smo članove BlaBlaCara da se prisjete i ispričaju nam kako je izgledalo njihovo prvo dijeljenje prijevoza.

Prvo BlaBlaCar iskustvo za Dijanu , kaže, nije bilo samo putovanje od jedne do druge točke već prilika da stekne nove prijatelje.

– Nalaziš se u ograničenom prostoru s ljudima koje do tada nikada nisi vidio i prisiljeni ste komunicirati – komentira Dijana.


Dodaje, međutim, kako je upravo to – uz uštedu, kako za vozače, tako i za putnike – prednost putovanja dijeljenjem prijevoza. Barem što se nje tiče:

Nakon svakog putovanja s nekim ostanete u kontaktu, pijete kavu, pa i postanete kumovi! Ako zapnemo u gužvi, ono što smo uštedjeli na prijevozu potrošimo na usputne sadržaje poput cirkusa ili dobre klope – opisuje Dijana.

Dijeljenje prijevoza za nju je, ukratko – jeftino putovanje, super provod i povezivanje s ljudima.

Želite podijeliti s nama svoje prvo BlaBlaCar iskustvo? Javite nam se na [email protected] i opišite ga (dodajte i svoju adresu da vam zahvalimo poklon-paketom ;)).

Ponudi slobodna mjesta Pronađi prijevoz


Find out more about

Zajednica

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride