Jure M.: Moje prvo BlaBlaCar iskustvo

Jure M.: Moje prvo BlaBlaCar iskustvo

Spremao sam se na put u Englesku povodom Erasmus+ stručne prakse, i samo tjedan dana prije leta iz Budimpešte sam saznao da vlakovi za Budimpeštu ne voze, a zadnji bus je pun.

Moje prvo Blablacar iskustvo – prezakon. Spremao sam se na put u Englesku povodom Erasmus+ stručne prakse, i samo tjedan dana prije leta iz Budimpešte sam saznao da vlakovi za Budimpeštu ne voze, a zadnji bus je pun. Panika!

Prvo BlaBlaCar iskustvo

Srećom, sjetio sam se BlaBlaCara…


… i nakon samo par klikova došao do Ane. Prvo što sam pogledao je cijena – prihvatljiva, zatim slika vozačice – naizgled simpatična cura, a onda i preporuke – super komentari. Kontaktirao sam Anu i sve smo dogovorili za par minuta. žžDo trenutka polaska sam se ipak pitao koliko je ovaj način putovanja pouzdan i siguran, prijatelji i obitelj su također negodovali, ali nakon okupljanja ispred NSB-a u Zagrebu, te sjedanja u udobni Renault Megane i prvih par kilometara srušili smo sve predrasude.

Na putovanju nam se pridružio Španjolac koji je na Erasmus studentskoj razmjeni u Hrvatskoj. Tri sata putovanja do Budimpešte je prošlo jako brzo i ugodno, Ana je super komunikativna vozačica koja često putuje na toj relaciji i imala je odgovore na hrpu naših pitanja.

Kao nagradu za putovanje s Anom i BlaBlacarom počašćeni smo tramvajskom kartom i pivom, a ja sam dobio nove prijatelje u Zagrebu i Budimpešti :) Siguran sam da ću uskoro opet putovati s Blablacarom i definitivno preporučam svima koji žele da im se naizgled obično putovanje pretvori u pravu malu avanturu! :)

Jure, hvala što si s nama podijelio svoje prvo BlaBlaCar iskustvo!
Što čekaš? Ako voziš nekamo i želiš društvo s kojim ćeš podijeliti i troškove putovanja:
Ponudi slobodna mjesta  Pronađi prijevoz

A ako s nama želiš podijeliti #MojPrviBlaBlaCar  – javi nam se! Pošalji nam poruku te objavi sliku ili priču na Facebooku ili Twitteru. Nagradit ćemo te BlaBlaCar torbom s poklonima!
Ugodno dijeljenje prijevoza želimo i puno lijepih putovanja!

Find out more about

Portreti

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride