BlaBlaStar: Natali Dizdar, zvijezda koja dijeli prijevoz

BlaBlaStar: Natali Dizdar, zvijezda koja dijeli prijevoz

Popularna pjevačica je dijelila prijevoz na BlaBlaCaru kao putnica i kao vozačica.

Zvijezde BlaBlaCara, odnosno naši BlaBlaStarovi, naši su članovi koji imaju zanimljivu životnu priču ili stil, neobična zanimanja ili hobije, međutim, ovoga puta predstavljamo jednu članicu koja je doista – zvijezda!

Natali Dizdar ne treba posebno predstavljati – iznimne glasovne sposobnosti i glazbeni talent potvrdila je na dva studijska i jednim albumom uživo te nebrojenim koncertima diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu. Krajem 2016. godine Natali je predstavila singl ‘Mjesto za jedno’ kao najavu trećeg studijskog albuma, održala koncert za pamćenje pred prepunim zagrebačkim klubom Tvornica, ali i – isprobala dijeljenje prijevoza.

Natali Dizdar

Popularna pjevačica je dijelila prijevoz na BlaBlaCaru i kao putnica i kao vozačica. 

– Prvi put sam išla u Berlin BlaBlaCarom i bilo je zaista OK iskustvo – otkrila je 32-godišnja Zadranka nedavno u intervjuu u kojem je za Story.hr pričala kako putovati povoljnije i više te kako štedjeti na putovanjima. 

Komfor vlastitog automobila


Ipak, dodaje Natali, najviše voli putovati svojim automobilom  jer je onda ‘sam svoj gazda’ što se tiče prijevoza, a i sama odlučuje o tome gdje će i koliko puta stajati tijekom putovanja, a čar putovanja za nju je upravo u tim neplaniranim stajinjima. Dijeljenje prijevoza odličan je način za uštedjeti na troškovima upravo za one koji žele putovati povoljnije, ali se ne žele odreći komfora vlastitog automobila.

– To je zaista super opcija za uštedjeti novac i upoznati nove ljude – zaključuje Natali Dizdar o svojim dosadašnjim iskustvima na BlaBlaCaru. I drugi put je dijelila prijevoz od Zagreba do Berlina, gdje je, otkriva, s bratom i prijateljem provela najbolji doček nove godine.

Dijeleći prijevoz doista možeš upoznati različite i zanimljive ljude. Putuješ uskoro? Podijeli prijevoz na BlaBlaCaru, tko zna s kime zanimljivim bi sljedeći puta mogao putovati?

Ponudi slobodna mjestaPronađi prijevoz

Član si BlaBlacara i imaš zanimljiv hobi, životnu priču ili zanimanje? Javi nam se kako bi baš ti bio naš sljedeći BlaBlaStar!
Ne, ne moraš biti stvarno zvijezda, dosad smo predstavili znanstvenika, zaljubljenika u parfeme, umirovljenicu kojoj godine nisu prepreka da je skoro svaki vikend na putu…Javi nam se na [email protected]!

Find out more about

Portreti

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride