Božica B. (71): Prva zvijezda BlaBlaCara

Božica B. (71): Prva zvijezda BlaBlaCara

Božica nije zanimljiva samo jer je u 72. godini prvi put isprobala dijeljenje prijevoza već i jer je, kako sama kaže za sebe, pomalo otkačena te puna interesa i hobija.

Da, dobro ste pročitali, prva članica BlaBlaCara koju predstavljamo u našoj rubrici BlaBlaStar je 71-godišnja Božica. I baš zato, ali ne samo zato, smo nju izabrali kao prvu ‘zvijezdu’ BlaBlaCara za rubriku u kojoj pišemo o zanimljivim članovima naše zajednice.

Junakinja Božica

Božica nije zanimljiva samo jer je u 72. godini prvi put isprobala dijeljenje prijevoza već i jer je, kako sama kaže za sebe, pomalo otkačena te puna interesa i hobija. Ta umirovljena učiteljica iz Koprivnice velika je obožavateljica slikarstva, planinarenja,  fotografije i, naravno – putovanja.

BlaBlaStar

– Volim puno putovati i sve živo fotkati, a u prvoj polovici 2015. godine već sam bila 21 put na planinarenju – rekla nam je Božica koja se za BlaBlaCar odlučila jer su njezine želje za putovanjem veće od njezinog umirovljeničkog budžeta.

Svoje prvo iskustvo s dijeljenjem prijevoza opisuje kao predivno:

– Nisam ni sanjala da ću nekad na taj način putovati, ali oduševljena sam i ponovit ću! – govori Božica oduševljena vozačem s kojim je podijelila putovanje, ali i izuzetno ponosna na sebe što je od njega dobila čistu peticu kao ocjenu uz komentar kako je vrlo ugodna, zanimljiva i zabavna suputnica.
Božica je nastavila koristiti BlaBlaCar kako bi ostvarila svoje želje za putovanjem, a i drugi vozač s kojim je podijelila putovanje pun je hvale te kaže kako uz ‘simpatičnu i komunikativnu gospođu Božicu vrijeme brže prođe’.

Uzor svima

A mi gospođi Božici čestitamo na aktivnom životu i neuništivom duhu te želimo još puno ugodnih iskustava i putovanja s članovima BlaBlaCar zajednice!
Želiš i ti biti BlaBlaStar? Imaš zanimljivu priču ili iskustvo s dijeljenjem prijevoza? Javi nam se!

Find out more about

Portreti

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride