Predstavljamo Tomislava, jednog od prvih BlaBlaCar Ambasadora u Hrvatskoj

Predstavljamo Tomislava, jednog od prvih BlaBlaCar Ambasadora u Hrvatskoj

Kao jedan od najaktivnijih članova Tomislav je među prvima na BlaBlaCaru došao do titule – Ambasadora!

Tomislav je Zadranin koji u Rijeci studira informatiku te u toj struci i radi. Kako bi si olakšao troškove putovanja u rodni grad svaki vikend, dijeli prijevoz sa suputnicima s kojima ga spaja BlaBlaCar. Kao jedan od najaktivnijih članova Tomislav je među prvima na BlaBlaCaru došao do titule – Ambasadora!

ambasador_tomislav1

Ambasador na BlaBlaCaru, što to je to?


Mi u BlaBlaCaru vjerujemo da je dijeljenje prijevoza odličan način putovanja te svojom misijom smatramo da uz njega vežemo što više povjerenja. A kako naši članovi znaju tko je vrijedan povjerenja i dobar član zajednice? Mi verificiramo osobne podatke, a za ostalo tu je sustav ocijenjivanja kojim članovi jedni druge preporučuju kao pouzdane i ugodne vozače ili putnike.

Zato svaki član na BlaBlaCaru gradi svoj status odnosno ima određenu razinu iskustva. Članovi koji su potpuno popunili profil, dijele prijevoz više od jedne godine i imaju više od 15 pozitivnih ocjena zaslužuju najveću razinu iskustva, a to je – Ambasador!

Stoga čestitamo Tomislavu koji je jedan od prvih u Hrvatskoj koji su zaslužili taj status. Zaslužio je to dijeleći prijevoz između rodnog Zadra i Rijeke, gdje studira i radi, gotovo svaki vikend.

Ambasadori imaju poseban status u BlaBlaCar zajednici. Ako su, kao Tomislav, vozači – brzo i lako napune auto jer putnici znaju da se radi o provjerenom vozaču s kojim je ugodno putovati. Ambasadore zovemo na fokus-grupe te mogu predlagati značajke koje bi voljeli vidjeti na BlaBlaCaru, za njih imamo posebna događanja, osvajaju darove…svakako se isplati biti Ambasador na BlaBlacaru!

Zašto dijeli prijevoz?


Njegovim vlastitim riječima: BlaBlaCar koristim kako bi pokrio troškove putovanja, ali i kako bi mi putovanje uz priču i razgovor brže prošlo.

Tomislav obično vozi 2 ili 3 putnika što mu, kaže, pokrije troškove putovanja. Međutim, sudeći prema ocjenama koje dobiva od putnika, itekako mu je stalo da putovanje bude ugodno i sigurno iskustvo i onima koji putuju s njim.

Voli druženje stoga ne čudi ocjena jednog njegovog suputnika kako je upravo Tomislav svojim smislom za humor skratio trosatno putovanje. Dobru atomosferu tijekom putovanja ilustrira i fotografija s jednog od njegovih brojnih putovanja sa suputnicima koje je našao na BlaBlaCaru, a koju nam je Tomislav poslao.

Stoga, ako ikad zatrebaš prijevoz na relaciji Zadar-Rijeka ili Rijeka-Zadar, znaš s kim je put siguran i zabavan!

blablaselfie ambasador

Želiš i ti postati Ambasador?


Ne trebaš raditi ništa osim – dijeliti prijevoz! OK, trebaš popuniti profil do kraja kako bi tvoji budući suputnici znali što više o tebi, ali osim toga, trebaš samo voziti ili se voziti s nekim.

Na kraju putovanja ocijeni suputnike ili vozača te ih zamoli da oni ocijene tebe i to je to – kad skupiš dovoljno pozitivnih ocjena i ti ćeš postati Ambasador!

Ponudi slobodna mjesta
Pronađi prijevoz

Find out more about

Portreti

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride