BlaBla Ambasador Joško: U godinu dana upoznao sam zanimljive ljude iz cijelog svijeta

BlaBla Ambasador Joško: U godinu dana upoznao sam zanimljive ljude iz cijelog svijeta

Životne i poslovne prilike našeg su člana Joška vodile iz Splita u Zagreb pa iz Zagreba u Graz. Ne čudi stoga što je Joško često na putu.

BlaBlaCar ambasador

Životne i poslovne prilike  našeg su člana Joška vodile iz Splita u Zagreb pa iz Zagreba u Graz. Ne čudi stoga što je Joško često na putu, a kako ne bi putovao sam te kako bi podijelio troškove prijevoza suputnike redovito pronalazi na BlaBlaCaru. Puno podijeljenih putovanja i dobre ocjene suputnika zaslužile su mu na BlaBlaCaru status Ambasadora.

BlaBlaCar iskustvo

Dijeliti prijevoz Joško je počeo još dok je putovao samo iz Zagreba u Split i to tako što bi povezao autostopere, međutim, od toga su ga je brzo odbila nepraktičnost, odnosno prečesti nesporazumi oko prevelike ili previše prtljage.

Nakon što je kao razvojni inžinjer s područja elektrotehnike prihvatio poslovnu ponudu u Grazu i još više vremena počeo provoditi na putovanjima od jednog do drugog i trećeg grada, preporuka za dijeljenje prijevoza putem BlaBlaCara došla mu je ‘kao naručena’.

Nakon godine dana korištenja BlaBlaCara upoznao je, kaže, puno zanimljivih ljudi iz cijelog svijeta:

Iako mi je i dalje primarni cilj korištenja usluge dijeljenja prijevoza ušteda troškova, životne priče koje sam čuo, kao i masa stvari koje sam naučio od svojih suputnika postali su neprocjenjiv dio mog života. Kada svakih tjedan-dva prevoziš studente s Tajvana, stanovnike Južne Koreje ili mlade koji proživljavaju svoje Erasmus iskustvo, putovanje ti ne može biti dosadno! Što različitije, to zanimljivije! – sa smiješkom u glasu opisuje Joško.

Česta ruta 


Naravno, kaže, da se putnici na ruti Zagreb – Graz – Zagreb često ponavljaju jer nije jedini koji radi tamo, ali to mu ne predstavlja nikakav problem. U njih ima najviše povjerenja, iako nikad nema dvojbi prilikom prihvaćanja putnika, bez obzira radi li se o novim članovima BlaBlaCara bez recenzija ili o onima već iskusnima.

Odlične ocjene na njegovom profilu se tako nižu jedna za drugom, a putnici za Joška imaju samo riječi hvale te se vesele ponovnom susretu.
S obzirom da uvijek na put kreće sam, na spomenutoj ruti najčešće poveze 2-3 putnika te tako uštedi čak 70-80% troškova, a jedna od ključnih stvari koje ga oduševljavaju su korisni savjeti suputnika:

Kada sam se tek počeo prilagođavati na par sati prijevoza prema poslu, suputnici koje sam povezao BlaBlaCarom savjetovali su me o raznim jeftinijim mogućnostima na toj ruti. S obzirom da je cijena goriva uz autocestu skuplja, suputnica mi je predložila lokaciju – stajanje uz jedan restoran u Austriji gdje mogu znatno uštedjeti na troškovima goriva. Isto tako sam ja svojim suputnicima podijelio savjet o mogućnosti zaobilaženja gužvi rutom uz dvorac Trakošćan.

Njegova dobra volja, ugodna vožnja i super uvjeti u automobilu omogućili su mu sve veće povjerenje naših članova, pa tako zahvaljujući statusu ambasadora svoj automobil popuni već u jednom danu.
Želiš i ti biti Ambasador na BlaBlaCaru? Trebaš samo dijeliti prijevoz!


Ponudi slobodna mjesta  Pronađi prijevoz

Ambasador na BlaBlaCaru, što to je to?


Mi u BlaBlaCaru vjerujemo da je dijeljenje prijevoza odličan način putovanja te svojom misijom smatramo da uz njega vežemo što više povjerenja. A kako naši članovi znaju tko je vrijedan povjerenja i dobar član zajednice? Mi verificiramo osobne podatke, a za ostalo tu je sustav ocijenjivanja kojim članovi jedni druge preporučuju kao pouzdane i ugodne vozače ili putnike.

BlaBlaCar Ambasador

Zato svaki član na BlaBlaCaru gradi svoj status odnosno ima određenu razinu iskustva. Članovi koji su potpuno popunili profil, dijele prijevoz više od jedne godine i imaju više od 15 pozitivnih ocjena zaslužuju najveću razinu iskustva, a to je – Ambasador!
Ako već jesi Ambasador i želiš da i tebe predstavimo, javi nam se!

Find out more about

Portreti

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride