BlaBlaAmbasador Davor: Kako skupiti 30 odličnih ocjena u godinu dana

BlaBlaAmbasador Davor: Kako skupiti 30 odličnih ocjena u godinu dana

Kada nakon godinu dana putem BlaBlaCara ostvariš više od trideset pozitivnih osvrta na dosadašnja putovanja – jedno je sigurno, majstor si svog zanata!

BlaBlaCar ambasador

Tako bismo opisali još jednog BlaBlaCar ambasadora koji svoj pozitivan duh širi među svojim suputnicima i osvaja ih svojim prijateljskim nastupom. Ime mu je Davor Lulić, a kad ne prčka po računalu i rastura na velikim IT projektima, slobodno vrijeme provodi putujući duž Hrvatske, regije i inozemstva. 

Što Davor voli mimo toga što je BlaBlaCar ambasador?

Kao obožavatelja indie rock i pop glazbe, Davora je lako nagovoriti na posjet nekom glazbenom festivalu ili koncertu, a pritom mu društvo tijekom (ali i nakon) vožnje uvijek dobro dođe.

Njegovim hobijima tu nije kraj. Osim glazbe Davor uživa i u izletima vikendom teposjeti prijateljima u susjednim zemljama kao što su Austrija, Mađarska, Italija i Srbija, a strast prema putovanju ne staje samo u automobilu.

Gdje putuje?

Nerijetko, radi jeftinijih letova iz susjednih zemalja, autom putuje upravo do grada blizu aerodroma pa često poveze putnike koji su zainteresirani za odlazak na isto odredište, a zatim leti prema nešto udaljenijim destinacijama.

Njegova vjernost BlaBlaCaru započela je u travnju 2015. godine kada su mu tu uslugu preporučili njegovi prijatelji Talijani. BlaBlaCar je, kako kaže, u Italiji zaživio nešto prije pa su ljudi već znali za njega, a sama prilika za dijeljenje prijevoza i iz Hrvatske je ovog svestranog putnika i vozača oduševila. Kad god bi se našla prilika, podijelio bi slobodna mjesta u svom autu ili povremeno zauzeo mjesto za sebe kod nekog drugog vozača.

Iskustva?

– Imam zaista odlična iskustva. Niti za jedno ne mogu reći da je bilo prosječno ili loše. Upoznao sam puno zabavnih ljudi, čuo puno različitih priča s putovanja, saznao štošta zanimljivo, ali i podijelio svoja iskustva s drugima- kaže Damir te posebno ističe društvo koje je prošle godine vozio na Ljubljanski maraton. Naime, dogodilo se potpuno spontano da je vrlo brzo cijeli auto popunio trkačima. Osim što su dijelili super atmosferu na putu do Ljubljane, oduševljenja i iskustva su se nastavila nizati i na povratku u Zagreb.

Najčešće putuje na rutama Zagreb-Beograd/Ljubljana/Budimpešta, a u ljetnim mjesecima nikako ne zaobilazi i popularne destinacije na našem Jadranu. Iako mu ušteda nije u prvom planu te najviše cijeni dobro društvo i zabavne suputnike na relacijama na kojima bi inače putovao sam, tvrdi da je puno puta velikim dijelom uspio pokriti gotovo sve troškove: benzin, vinjetu i cestarine.

Za Davora kažu da je i više nego ugodan i zabavan vozač: “Nisam znala da vožnja s nekim koga praktički ne poznaješ može biti tako ugodna i zabavna, dobra glazba, super društvo i za svaku preporuku! :) ” pa ni ne čudi kako je s mnogim suputnicima, koje je prevezao čak i više od tri puta, postao prijatelj koji se uvijek rado odazove i na poziv na kavu u grad. 

Bravo Davore, ponosni smo na tebe! ;)

Želiš i ti biti Ambasador na BlaBlaCaru? Trebaš samo dijeliti prijevoz!

Ponudi slobodna mjesta

Pronađi prijevoz

Ambasador na BlaBlaCaru, što to je to?


Mi u BlaBlaCaru vjerujemo da je dijeljenje prijevoza odličan način putovanja te svojom misijom smatramo da uz njega vežemo što više povjerenja. A kako naši članovi znaju tko je vrijedan povjerenja i dobar član zajednice? Mi verificiramo osobne podatke, a za ostalo tu je sustav ocijenjivanja kojim članovi jedni druge preporučuju kao pouzdane i ugodne vozače ili putnike.

Zato svaki član na BlaBlaCaru gradi svoj status odnosno ima određenu razinu iskustva. Članovi koji su potpuno popunili profil, dijele prijevoz više od jedne godine i imaju više od 15 pozitivnih ocjena zaslužuju najveću razinu iskustva, a to je – Ambasador!

Ako već jesi Ambasador i želiš da i tebe predstavimo, javi nam se!

Find out more about

Portreti

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride