Zašto ne možete svoj BlaBlacar profil posuditi drugome?

Zašto ne možete svoj BlaBlacar profil posuditi drugome?

Kada posudite svoj profil bliskoj osobi kako bi ona dijelila prijevoz, vozača ili putnike dovodite u veoma nezgodnu situaciju. Izabrali su upravo vas zbog podataka na vašem profilu, a dočekao ih je netko drugi. Postavite se u njihov položaj!

Rezervirali ste prijevoz za svog prijatelja te je njegov dolazak na mjesto polazišta iznenadio vozačicu? Približili ste se mjestu polazišta, a iz automobila je izašla potpuno druga osoba od one s kojom ste dogovorili prijevoz? Ovakva iznenađenja izazivaju nelagodu kod obje strane. Pogotovo u slučaju kada žena očekuje da će podijeliti prijevoz sa članicom izabravši opciju “Samo dame”, a na mjestu sastanka se pojavi muškarac.

Posljedice posuđivanja BlaBlaCar profila

Ovakva situacija rezultira nesporazumima, otkazivanjima, ali isto tako sve češće narušava i povjerenje između putnika i vozača zato što osoba koja se pojavi na mjestu nalaženja ne odgovara profilu na našoj stranici. Također, ako posudite profil nekom drugom, vozač ili putnici neće moći pronaći profil te osobe kako bi je ocijenili, bilo pozitivno bilo negativno, što ometa funkciju ocjenjivanja, kao i njegovu vrijednost. Ukoliko taj vozač ili putnici odluče ostaviti ocjenu za vama blisku osobu na vašem profilu, ona neće biti odobrena.

BlaBlaCar profil

Zato je naša jednadžba prilično jednostavna: 1 broj telefona = 1 profil koji odgovara stvarnoj osobi. Jedino tako možemo graditi povjerenje unutar naše zajednice i osigurati zadovoljstvo naših članova.

Savjet

Naš savjet je da blisku osobu potaknete na kreiranje vlastitog profila koje ne traje ni dvije minute i objasnite joj sve prednosti koje pruža BlaBlaCar. Na taj način moći će sami za sebe rezervirati putovanja i/ili nuditi prijevoze na BlaBlaCaru, a povjerenje i pouzdanost neće biti narušeni.

Find out more about

Zajednica

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride