BlaBlaCar je stigao u Hrvatsku, Srbiju, Mađarsku i Rumunjsku!

BlaBlaCar je stigao u Hrvatsku, Srbiju, Mađarsku i Rumunjsku!

Od ožujka 2015. AutoHop je dio BlaBlaCara , najveće i najraširenije zajednice za dijeljenje prijevoza u svijetu.

AutoHop novi BlaBlaCar

Od ožujka 2015. AutoHop je dio BlaBlaCara , najveće i najraširenije zajednice za dijeljenje prijevoza u svijetu. To znači da su članovi AutoHopa iz Hrvatske, Srbije, Mađarske i Rumunjske sad dio globalne zajednice i uživaju sve prednosti koje to donosi.

Dijeljenje prijevoza na dlanu


Sigurno ti je nekad zatrebao prijevoz, a nisi bio blizu računala? Možda si krenuo na mjesto susreta s vozačem i želio provjeriti kako se zove, njegov broj telefona ili marku i model automobila?

Sad to možeš uz BlaBlaCar mobilne aplikacije, besplatne i dostupne za iOS i Android. Pronađi ili ponudi prijevoz, pregledavaj profile članova, kontaktiraj članove…sve ravno s dlana!

BlaBlaCar u regiji

Instaliraj besplatnu aplikaciju!

   

Više članova, više izbora, više prijevoza


Zajednica koju okuplja BlaBlaCar broji više od 10 milijuna članova u 18 zemalja! Uz toliko članova koji nude i traže prijevoz, i vozači i putnici sad imaju puno više šanse pronaći nekoga s kime će podijeliti prijevoz.

Zadržavaš ocjene


Ne brini! Ako si bio član AutoHopa, sve odlične ocjene koje si primio od onih s kojima si dijelio prijevoz prenesene su na tvoj profil na BlaBlaCaru. Ideš dalje s ugledom i povjerenjem koji si dosad stekao.

Poudzano dijeljenje prijevoza


Cijeli niz opcija na BlaBlaCaru kojima  se osigurana povjerenje znače da dobro znaš s kim se voziš. Članovi mogu potvrditi broj telefona, a fotografije se pregledavaju – tako prije nego što nekoga kontaktiraš možeš vidjeti da je vrijedan povjerenja.

Find out more about

Novosti

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride