Dijeljenje i inovacije u cijelom svijetu, za vas i s vama

Dijeljenje i inovacije u cijelom svijetu, za vas i s vama

BlaBlaCar je danas napravio veliki korak zatvaranjem nove runde ulaganja koja će nam omogućiti da svoj utjecaj proširimo na cijeli svijet i slijedimo svoju ambiciju da vam osiguramo najbolju moguću uslugu.

BlaBlaCar osnivači

BlaBlaCar je danas napravio veliki korak zatvaranjem nove runde ulaganja koja će nam omogućiti da svoj utjecaj proširimo na cijeli svijet i slijedimo svoju ambiciju da vam osiguramo najbolju moguću uslugu. I dok objavljujemo to posljednje postignuće, želimo zastati na trenutak i osvrnuti se na sve što smo postigli zajedno.

BlaBlaCar – prije svega zajednica

ZAJEDNO, zahvaljujući vašem povjerenju – u naš tim, u našu uslugu i najvažnije, prema drugim članovima – BlaBlaCar je postao najveća svjetska zajednica za dijeljenje prijevoza, s više od 20 milijuna članova diljem 19 zemalja.  Dijeljenje prijevoza na duljim relacijama činimo pouzdanim i uobičajenim na svjetskoj razini, a to se činilo gotovo neostvarivim prije nekoliko godina kad Frédéric nije mogao pronaći prijevoz kući i usudio se zamisliti online platformu koja bi spajala putnike koji traže prijevoz s vozačima koji putuju u istom smjeru. Vi, BlaBlaCar zajednica, učinili ste to mogućim, dijeleći prijevoze, ostavljajući ocjene kako bismo stvarali povjerenje u zajednici i preporučujući uslugu svojim bližnjima. Vi ste pioniri povjerenja.

ZAJEDNO stvaramo nove veze među ljudima trudeći se istovremeno pretvoriti svaki nepopunjeni automobil u BlaBlaCar automobil. Samo od početka 2014. BlaBlaCar je omogućio 47 milijuna veza među ljudima čiji se putevi inače možda ne bi isprepleli, različitih dobnih i kulturnih skupina, koji su odabrali putovati zajedno kako bi svoja duga putovanja učinili povoljnjima i ugodnijima. Mi smatramo da je to bar jedan korak prema boljem svijetu u kojem su ljudi bliskiji. A to je vrijedno svog našeg truda!

ZAJEDNO optimiziramo jedan od najvećih svjetskih neupotrebljavanih resursa – prazna mjesta u automobilima – otvarajući tako nove mogućnosti za prijeko potrebnu povoljnu i ugodnu mobilnost, smanjujući pritom utjecaj na okoliš.  Jeste li znali da smo samo u posljednje dvije godine ‘uštedjeli’ milijun tona CO2 (što je jednako zagađenju ostvarenom pri 400.000 povratnih putovanja od Pariza do New Yorka). Zbog toga se odlično osjećamo!

Gledamo naprijed

Podrška naših ulagača omogućit će nam da nastavimo globalno širiti svoju prvotnu viziju da napravimo revoluciju u korištenju automobila, milijunima usamljenih vozača damo priliku da dijele prijevoz i omogućimo nikad prije dostupan ugodan i povoljan način putovanja za putnike. Čast nam je biti dio novog vala startupova koji dokazuju da globalni prvaci mogu stasati i u Europi, mijenjajući svijet otamo.

Točnije, mi ćemo:

  • Dijeliti: Dok se suočavamo s izazovima globalnog rasta, naš apsolutni prioritet ostaje slušati vas stalno, online i offline, ostati blizu vama.
  • Inovirati: Predano radimo kako bismo unaprijedili svoje mobilne aplikacije i web stranicu, razvijamo nove mogućnosti kako bi vam putovanja bila jednostavnija, a dijeljenje prijevoza postalo pouzdan način putovanja.
  • Rasti: Dogovaramo nova partnerstva kako bi vam omogućili da vam je prijevoz preko BlaBlaCara dostupan kad god ga trebate, na više relacija i češće, kako biste bilo još slobodniji u izboru prijevoza.
  • Širiti se globalno: Širimo se na nova tržišta kako biste vi uz jednu aplikaciju mogli putovati u cijelom svijetu, dijeleći prijevoz s lokalnim ljudima, osjećajući se dijelom globalnog sela, bilo da dijelite prijevoz od Toulousea do Bordeauxa, Zagreba do Splita ili Istanbula do Ankare.

Kako bismo ostvarili svoju hrabru ambiciju trenutno brojimo više od 350 strastvenih članova tima u 12 ureda na 3 kontinenta. Svake godine udvostručavamo broj zaposlenih i stalno zapošljavamo nove ljude. Nova runda investicije omogućit će nam nove strastvene zaposlenike i tehnološke resurse kako bismo nastavili inovirati i širiti uslugu diljem svijeta, u skladu s našim vrijednostima koje  potvrđuju našu predanost vama i našoj misiji.

Hvala!

Vaše povjerenje, visoka razina aktivnosti i vjernost su temelj naše zajednice. Čak 97% vas reklo nam je da im je dijeljenje prijevoza ugodno iskustvo. To je pokazatelj koji nas tjera naprijed. Ništa nas ne čini više sretnima od toga.

Danas, kad smo uzbuđeni zbog ulaganja, možemo doista reći samo jedno, a to je – hvala. Hvala vam, 20 milijuna nevjerojatnih ljudi. Hvala što dijelite prijevoz. 

Fred, Francis, Nico

&

BlaBlaTim

Find out more about

Novosti

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride