7 najboljih ideja za vikend putovanje u Europi

7 najboljih ideja za vikend putovanje u Europi

Vikend, ili još bolje, produženi vikend, najbolje je iskoristiti za putovanje. Zato ti BlaBlaCar donosi najbolje destinacije i inspiracije za vikend-putovanje.

Vikend, ili još bolje, produženi vikend, najbolje je iskoristiti za putovanje. Zato ti BlaBlaCar donosi najbolje destinacije i inspiracije za vikend-putovanje. BlaBlacarom možeš putovati po cijeloj Europi, a naše preporuke dolaze od članova BlaBlacar timova iz svake od tih zemalja. Pronađi pravo putovanje za sebe, a za prijevoz i uštedu na troškovima posjeti BlaBlacar.

Zadar putovanje

Vikend putovanje lokacija 1 > Zadar: 158 km od Splita

Od građevina iz rimskog doba do jedinstvenih suvremenih instalacija poput morskih orgulja i pozdrava Suncu, Zadar doista ima sve. Ne čudi stoga što je proglašen najboljom europskom destinacijom 2016. godine – znak da ga ne smijete propustiti posjetiti! ;)

putovanje Balaton

Vikend putovanje lokacija 2 > Jezero Balaton: 104km od Budimpešte

Za one koji čak i u kopnenoj Mađarskoj traže malo plavetnila, samo jedan sat vožnje od Budimpešte nalazi se jezero Balaton. Omiljeno je to odredište lokalaca za ljetno osvježenje, ali i odmor i rekreciju u bilo koje doba godine.

Prag putovanje

Vikend putovanje lokacija 3 > Karlovy Vary: 127 km od Praga

Savršeno odredište za mirniji odmor zbog brojnih toplica i prilika za opuštanje. Svakako posjetite gejzir Pramen Vřídlo koji izvire čak do 12 metara u visinu. Ovaj gradić je omiljeno odmaralište lokalaca.

Vikend putovanje lokacija 4 > Beograd 393 km od Zagreba

Srpski glavni grad često je odredište hrvatskih putnika željnih zabave. Nakon posjete Kalemegdanu i šetnje središtem grada, uživajte u živopisnim kafićima, restoranima, a potom i noćnom životu.

Cinque Terre putovanje

Vikend putovanje lokacija 5 > Cinque Terre: 235 km od Milana

Pet ribarskih sela koja potječu još iz 7. stoljeća i zaštićeno su UNESCO-vo blago jedan su od najprepoznatljivijih krajolika Mediterana. Uživo doista ostavljaju bez dana!

Lublin putovanje

Lublin: 169 km od Varšave

Lublin izgleda kao mjesto snimanja nekog srednjevjekovnog filma, tu je čak i izvorni dvorac. Ovo je savršeno odredište za opuštene šetnje i istraživanje povijesti – u ovom je gradiću ima dovoljno da vas zaokupi na nekoliko dana.

Mamaia putovanje

Vikend putovanje lokacija 6 > Mamaia: 230 km od Bukurešta

Smještena na obali Crnog mora, Mamaia je grad za uživanje u ljetnom odmoru – uz 8 kilometara dugačku pješčanu plažu i mnogo prilika za zabavu na plaži.

Kako ti BlaBlaCar može pomoći da stigneš do odredišta?

Na BlaBlaCaru možeš naći i podijeliti prijevoz čak i do manjih gradova, koji nisu uvijek dobro prometno povezani. Izabereš prijevoz u vrijeme koje ti odgovara, a s vozačem možeš dogovoriti mjesto iskrcavanja koje ti najviše odgovara.

Dijeleći prijevoz do vikend-destinacije otkrit ćeš da tvoj vozač ili suputnici posjećuju isto mjesto kao i ti pa možete izmijeniti savjete ili je lokalac pa možeš imati najboljeg mogućeg vodiča!

Ponudi slobodna mjesta

Pronađi prijevoz

Find out more about

Vikend

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride