Prava ruta: Istražite s nama svaki kutak Hrvatske

Prava ruta: Istražite s nama svaki kutak Hrvatske

Pridružite nam se u putopisnom serijalu tijekom kojeg dijelimo prijevoz i otkrivamo ljepote Hrvatske

Iako smo skloni misliti da dobro poznajemo Hrvatsku često nas iznenade atrakcije, prirodne ljepote ili aktivnosti od kojih nas dijeli samo par sati vožnje. To je nit vodilja putopisnog online serijala Prava ruta tijekom kojeg ćemo putovati Hrvatskom, temeljito istražiti i predstaviti vam sve njezine očekivane i neočekivane ljepote. Pritom ćemo se truditi zaobići klasična turistička odredišta, već tražimo kutke Hrvatske koji su jednako atraktivni, ako ne i više od uobičajenih turističkih destinacija.


Na putovanju neotkrivenom Hrvatskom vodič će nam biti Domagoj Sever, bloger i fotograf u čijim fotografijama s brojnih putovanja na Instagramu uživaju deseci tisuća pratitelja.

Kako bi Domagoj putovao udobno, brzo i sigurno na svakoj ruti na raspolaganju će mu biti neki od novih modela Peugeotovih SUV-ova koji garantiraju optimalnu potrošnju goriva i maksimalni komfor, a pritom se prilagođavaju svim vremenskim uvjetima i terenima.

Podijelite prijevoz na Pravoj ruti


Kako svi ljubitelji dijeljenja prijevoza znaju, najbolje se putuje u društvu. Zato će Domagoj na putu prema svakoj ruti ponuditi slobodna mjesta u automobilu, a kao suputnik mu se može pridtužiti bilo koji član BlaBlaCara koji treba prijevoz u tom smjeru. Pratite nas ili Domagoja na društvenim mrežama i saznajte kad putuje i kamo! :)
(Domagoj nam je prišapnuo da neke od njegovih suputnika očekuju i iznenađenja, ali ni mi ne znamo više.)

MasterCard će se pobrinuti da Domagoj na putovanju ne propusti niti jedan neprocijenjivi trenutak, a zahvaljujući RTL-ovom portalu vijesti.hr sve njegove dojmove s putovanja, savjete i trikove te zanimljiva mjesta koja je otkrio moći ćete čitati u opširnim izvještajima (i spremiti u favorite, naravno, kako biste imali inspiracije za puno zanimljivih putovanja).

Otkrit ćemo vam još i da očekujete da ćemo tijekom sljedećih mjeseci obići nekoliko ruta, a prva na rasporedu je ona koja istražuje kako najbolje provesti jesen u Istri.
Pogledajte kako je Domagoj dijelio prijevoz na svom prvom putovanju prema Istri:

prava-ruta-dijeljenje-prijevoza

Gdje je sve bio, što je vidio, čime se oduševio? Pronađite inspiraciju za svoje istraživanje Istre na  http://www.vijesti.rtl.hr/prava-ruta/

Kreni na putovanje Hrvatskom:

Ponudi slobodna mjesta  Pronađi prijevoz

Find out more about

Destinacije

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride