Podijeli prijevoz na Weekend Media Festival!

Podijeli prijevoz na Weekend Media Festival!

BlaBlaCar te kao ridesharing partner ovogodišnjeg Weekend Media Festivala poziva da dijeliš prijevoz do i iz Rovinja!

blablacar-wmf

Weekend Media Festival okuplja regionalne stručnjake iz komunikacijske industrije, poslovne ljude, ali i mlade koji tek stupaju u svijet marketinga i komunikacija tako da uoči festivala obično krene raspitivanje tko kada ide na Weekend te tko ima slobodno mjesto u autu.

BlaBlaCar je tu da to olakša! Jednostavno je – ako planiraš voziti do Rovinja i imaš slobodnih mjesta u autu, ponudi prijevoz, a ako želiš doći na Weekend Media Festival, a još ne znaš kako, pretraži prijevoze koji se nude u dane kad ti treba.

Ponudi slobodna mjesta     Potraži prijevoz

Odlični predavači, radionice, paneli, ali i druženje…
Weekend Media Festival poznat je kao događanje koje predstavlja nove pokretače, pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom jamči i odličnu zabavu.
Bez obzira na to gdje radiš, baviš li se marketingom, jesi li u agenciji ili si njezin klijent ili možda tek student koji želi biti u toku s događanjima u komunikacijskoj industriji, Weekend ćeš napustiti s mnoštvom inspiracija i ideja.

Upoznaj nekog novog!

Druženje s kolegama, izmjena informacija i ‘networking’ jednako su važan dio Weekend Media Festivala kao i predavanja ili paneli. Na Weekendu se sklapaju poslovi, dogovaraju suradnje, nalaze novi zaposlenici…
Dijeljenje prijevoza je odlična prilika da upoznaš nekog novog već i putujući na festival!Novi zanimljivi ljudi i nova iskustva neizostavni su dio svake konferencije, a dijeljenjem prijevoza činiš upravo to – upoznaješ nove ljude i postaješ bogatiji za nova iskustva. Na putu možete raspraviti na koja predavanja i panele planirate ići te druženje nastaviti i na festivalu!

Weekend Media Festival blablacar

Vidimo se u Rovinju?

Find out more about

Festivali

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride