Prava ruta: Zima u Lici i Gorskom kotaru

Prava ruta: Zima u Lici i Gorskom kotaru

Lika i Gorski kotar bili su drugo odredište zanimljivog putopisnog serijala Prava ruta

Na samo jedan sat vožnje automobilom od Zagreba nalazi se Kamačnik, slikoviti kanjon istoimene rječice u Velikoj Kapeli kroz koji prolazi put s nizom mostića i galerija, pogodan za jednosatnu šetnju gotovo netaknutom prirodom.

Upravo je Kamačnik bio prva postaja blogera i fotografa Domagoja Severa u drugom dijelu putopisnog serijala Prava ruta, u kojem istražuje očekivane i neočekivane ljepote Hrvatske. Zimu je odlučio iskoristiti kako bi otkrio Liku i Gorski kotar.

A što je Domagoj otkrio u svojem istraživanju Like i Gorskog kotara? Shvatio je da se Plitvice isplati posjetiti i izvan ljetne sezone, da je selo Kuterevo utočište za medvjede, ali i ljude, uspeo se na Zavižan, otkrivao Teslin genij u muzeju u rodnom mjestu tog genija te otkrio autohtona pića, ali i zanimljive odjevne predmete.

Ovdje pročitajte Domagojev putopis po Gorskom kotaru i Lici, a fotografije impresivnog zimskog krajolika možete pogledati i na njegovom Instagram profilu.

Podijelite prijevoz na Pravoj ruti


Ako se zaželite zimskog izleta u Gorski kotar i Liku, ne zaboravite da je putovanje u društvu najzabavnije putovanje!

Krenite na putovanje Hrvatskom:

Ponudi slobodna mjesta  Pronađi prijevoz


I naš bloger potražio je suputnike na BlaBlaCaru kako do Like i Gorskog kotara ne bi morao putovati sam.
Domagoj na putu prema svakoj ruti nudi slobodna mjesta u automobilu, a kao suputnik mu se može pridtužiti bilo koji član BlaBlaCara koji treba prijevoz u tom smjeru. Pratite nas ili Domagoja na društvenim mrežama i saznajte kad putuje i kamo! :)

Kako bi Domagoj putovao udobno, brzo i sigurno na svakoj ruti na raspolaganju će mu biti neki od novih modela Peugeotovih SUV-ova koji garantiraju optimalnu potrošnju goriva i maksimalni komfor, a pritom se prilagođavaju svim vremenskim uvjetima i terenima.

Peugeot Prava ruta


Find out more about

Destinacije

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride