Moje prvo BlaBlaCar iskustvo: Studentski slavuj koji vikendom lakše putuje kući

Moje prvo BlaBlaCar iskustvo: Studentski slavuj koji vikendom lakše putuje kući

Nakon bratovog pozitivnog iskustva na putu prema Njemačkoj, Ivan je otkrio štedljivi način prijevoza kojim vikendom brže dođe do svojih bližnjih

Bojite se tišine u automobilu tijekom prvog dijeljenja prijevoza s obzirom da ste brbljive prirode? Manje oklijevajte jer prijevoz dijele mnogi: doktori, glazbenici, mađioničari, autolimari, glumci, fizičari, kuhari i još mnogi članovi različitih profesija koji će s vama sigurno podijeliti interesantne priče!

Moje prvo BlaBlaCar iskustvo


Jedan od takvih interesantnih članova je i Ivan, poznati slavuj sa “Save” koji nam je ispričao kako je izgledalo njegovo prvo dijeljenje prijevoza koje će pamtiti ne samo on, već i ostali suputnici.
 Upoznao sam BlaBlaCar uslugu tek nedavno tako da sam, na nagovor mlađeg brata koji je česti putnik prema Njemačkoj, odradio dvije vožnje na relaciji Zagreb-Županja. Moje iskustvo je iznimno pozitivno, s obzirom da su prednosti ovakve usluge mnogobrojne: od onoga da puno brže dođem do odredišta (u usporedbi s busom ili vlakom), do toga da je to prilika za upoznati nove ljude, nova razmišljanja, širenje vidika itd.


Dijeljenje prijevoza kao prilika za uštedu


Ovaj apsolvent geografije i povijesti na PMFu u Zagrebu studentski život punim plućima privodi kraju pa nastoji uživati u njegovim posljednjim čarima koje će zauvijek pamtiti. Ušteda mu je iz tog razloga privilegij te se Ivan tako i odlučio isprobati BlaBlaCar. S obzirom da ga svi poznaju po gitari ili ukulelama koje uvijek nosi sa sobom (kako kaže, dođu mu kao ekstenzija, bez njih nije u prirodnom stanju), gitara je bila i 5. “tajni” suputnik na njegovom prvom putovanju putem BlaBlaCara.

U automobilu se pričalo većinom o glazbi i različitim žanrovima pa su tako tek na kraju svi shvatili da Ivan zapravo nije imao vremena zasvirati. :) S obzirom da živi u malom mjestu na istoku Hrvatske pokraj Županje, ostali suputnici su putem osvrta iskazali želju za ponovnim putovanjem uz popratnu svirku na ovoj relaciji.

Iako, možda i oni koji ovo ljeto putuju morskom obalom i dijele prijevoz neće biti uskraćeni za jazz, funk, rock’n’roll i pop izvedbe jer Ivan planira iskoristiti sve prednosti koje nudi BlaBlaCar naspram klasičnih putovanja: upoznati nove ljude, zabaviti se i ako treba – zasvirati.

Sviranje u BlaBlaCaru, zašto ne? Samo je potrebno malo volje i možemo svirati i pjevati veći dio puta, pa da isti prođe još brže u još boljem raspoloženju!


Imate već svoj ljetni hit? Podijelite prijevoz i možda vas baš Ivan osvoji svojom interepretacijom! ;)

Ponudi slobodna mjesta

Pronađi prijevoz

Find out more about

Zajednica

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride