Najbolji trenuci ovogodišnjeg BlaBlaToura

Najbolji trenuci ovogodišnjeg BlaBlaToura

Susreli smo se s našim članovima u Hrvatskoj i širom svijeta

Prošle godine, 2015., BlaBlaTour – naša godišnja turneja tijekom koje obilazimo zemlje u kojima postoji BlaBlaCar i organiziramo druženja s članovima – je postao globalno događanje. Bila je to i godina kad se Hrvatska pridružila velikoj svjetskoj obitelji BlaBlaCara i kad je BlaBlaTour prvi put stigao u Zagreb i okupio navjernije hrvatske članove.

Evo što smo pripremili ove godine:

  • upoznavanje drugih članova BlaBlaCara
  • čašćenje sa osvježavajućim pićima i finom hranom
  • sudjelovanje u zabavnim aktivnostima
  • razgovor s timom BlaBlaCara
  • torbe s poklonima i nagrade

#BlaBlaTour2016

Tijekom proteklih mjeseci, posjetili smo više od 90 gradova u 17 zemalja s jednom misijom: susret s BlaBlaCar članovima. U Hrvatskoj gdje smo ovogodišnji BlaBlaTour pomaknuli malo južnije od Zagreba, u veselu Rijeku, upoznali smo vas preko 30. Bili smo tako sretni što smo vas sve upoznali i ovom prilikom ti želimo zahvaliti na sudjelovanju!

Kao što znaš, naša zajednica je raznolika, sastavljena od članova iz svih životnih sfera. Iz tog razloga, BlaBlaTour je idealan događaj na kojem volimo čuti vaše dojmove tijekom razgovora, kao i prijedloge te zanimljiva iskustva. Na taj način ujedno i želimo dati priliku svima da upoznaju ostale članove uz hranu, piće i popratnu zabavu.

Također smo otkrili da s nama volite dijeliti svoje uspomene o dijeljenju prijevoza.  Pogledaj naš video i vidi uklapa li se i tvoja priča tu. ;)

Upoznaj neke od naših članova s BlaBlaToura i poslušaj njihovu priču:

Screen Shot 2016-08-24 at 7.42.54 PM

“Dijelio sam mjesto u vatrogasnom vozilu!” – Hrvatska

 “Vjerovali ili ne, moje iskustvo je sigurno bilo drugačije od drugih – vozio sam se u vatrogasnom vozilu tijekom BlaBlaCar putovanja! Prvo sam se iznenadio, a kada smo krenuli moje oduševljenje je svakim kilometrom sve više raslo.”

Ahmed Q “Naučio sam pričati njemački!” – Njemačka

“Preselio sam se u Njemačku prije nekoliko godina i često putovao u različite gradove kako bi upoznao zemlju. Upoznavši članove njemačke BlaBlaCar zajednice, uspio sam vježbati njemački jezik i postao sve napredniji u svom znanju njemačkog.”

Ernesto H “Moj putnik pomogao mi je tijekom dugog putovanja!” – Meksiko

“Moja djevojka i ja smo otišli na vikend u “Islas Marietas”. Kad smo se vraćali u nedjelju, došlo je do zastoja u prometu od Puerto Vallarta do Guadalajare. Trebali smo pokupiti putnika, ali nismo mogli stići na vrijeme. Kontaktirali smo Alvera, putnika, kako bi ga upozorili na situaciju, a on nas je čekao strpljivo. Pokupili smo ga i nakon 6 sati vožnje, Alver, koji je također česti vozač na ovoj relaciji, preuzeo je volan i pustio me da se malo odmorim. Jako drag dečko!”

Luca T “Najluđa stvar koja mi se dogodila s BlaBlaCarom? Prtljažnik pun kanarinaca!” – Italija

“Iz Milana sam, ali puno putujem. Radio sam u Brazilu, a sada živim u Lisabonu. Bez obzira na to gdje sam bio, nikad nisam prestap koristiti BlaBlaCar. Jednom sam putovao sa prtljažnikom punim kanarinaca! Nije šala: moj vozač bio je vlasnik trgovine sa životinjama prevozio je četiri kaveza ptica u prtljažniku ”

Stvaraj više odličnih trenutaka! Podijeli s nekim svoje sljedeće putovanje!

Ponudi slobodna mjesta  Pronađi prijevoz

Find out more about

Događanja

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride