BlaBlaStar: Upoznajte Juraja, politologa opčinjenog mirisima

BlaBlaStar: Upoznajte Juraja, politologa opčinjenog mirisima

Putnici koji su putovali s Jurajem u svojim su ocjenama napomenuli kako bi mogli do kraja svijeta s njim, a mi smo se do kraja razgovora s našim BlaBlaStarom u to potpuno uvjerili.

Ovaj politolog i konzultant u svakom slučaju ima širok spektar interesa kad ne putuje. Studirajući u Parizu, svoju drugu strast otkrio je obilazeći muzeje te danas ne propušta niti jednu veću izložbu. Kako kaže, povijest i umjetnost postali su mu preokupacija.

Parfemi kao strast


S druge strane, ono što našeg BlaBlaStara čini posebnim je velika strast prema parfemima. Opčinjenost mirisima inspirirala ga je da otvori svoj blog “BL’eauOG” gdje slobodno izražava svoje misli i kritike prema jako rijetkim parfemima:

“Što je parfem rjeđi, to ga ja više želim imati u svojoj privatnoj kolekciji! Za vrijeme života u Parizu moja ljubav prema parfemima je procvala jer je to središte industrije, a BL’eauOG mi je otvorio vrata u svakoj parfumeriji i kod svakog parfumera.”

- Juraj S.

S obzirom da su organoleptika, vina i parfemi usko povezani, odnedavno ga očarava i šarolik izbor raznih vina. Tvrdi kako je spona između vina i parfema veoma neobična i jaka jer vina imaju miris i on čini čak 80% vina.

Ljubav prema putovanjima

BlaBlaAmbasador

Osim što bi jednog dana htio proizvoditi svoje vino gdje bi se poigrao kombinacijama barriquea i različitih kupaža, nove horizonte na putovanjima volio bi otkrivati – Vespom! Vespa kao elegantno i bezvremensko prijevozno sredstvo idealna je za njegovu osobnost, a kada si ju uspije priuštiti, sigurno će prijevoz podijeliti sa zanimljivim suputnicima.

Zagreb-Novi Sad ili Zagreb-Beograd-Novi Sad učestala je BlaBlaCar ruta kojom putuje zbog ljubavi, a na njoj često dijeli prijevoz sa “zanimljivim ljudima koji uvijek pružaju zaista rijetke i slučajne momente kao lijepa sjećanja”.

Ono što savjetuje svim putnicima je: 

 Ne bojte se podijeliti prijevoz s nekime zato što vas novo poznanstvo uvijek može ponijeti negdje dalje u životu
- Juraj S.
.



Član si Blablacara i imaš zanimljiv hobi ili zanimanje? Javi nam se da te predstavimo!

Ponudi slobodna mjesta

Pronađi prijevoz

Find out more about

Zajednica

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride